Επικοινωνία

 

 

 

 

ΑΘΗΝΑ: ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 14, 10680

 

ΤΗΛ/ΦΑΞ: 210 3608668

 

E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Δικηγόρος Γιάννης ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ γεννήθηκε στο Τυμπάκι Κρήτης. Σε νεαρή ηλικία κατετάγη στην Ελληνική Χωροφυλακή-ΕΛΑΣ. Δεν συμβιβάζετο με την υποκειμενικότητα και τα συμφέροντα. Διώχθηκε για τα δημοκρατικά του φρονήματα, στη διάρκεια του δικτατορικού καθεστώτος (1967-1973), στη Φουρνά Ευρυτανίας, Κάρπαθο, Κάλυμνο.

Από τη μεταπολίτευση (1974) μέχρι το 1990, υπηρέτησε στη Λαμία καθώς και στις υποδιευθύνσεις Τουρισμού, Ασφαλείας, Αγορανομίας Προαστίων Πρωτευούσης, κυρίως όμως στα προάστια των Αθηνών, Πετρούπολη, Ίλιον, Περιστέρι, Ν. Ιωνία, Άγιοι Ανάργυροι, στα Βίλια, Πόρτο Ράφτη, στον πολύ δύσκολο και απαιτητικό χώρο προστασίας της ζωής, της τιμής και της περιουσίας των πολιτών, όπως είναι αυτός της Δημόσιας τάξης και Ασφάλειας.

Στις ανωτέρω υπηρεσίες-περιοχές, προσπάθησε εκτός των τυπικών υπηρεσιακών του καθηκόντων, να επιλύει κατά τον πλέον προσήκοντα, δημοκρατικό και φιλικό τρόπο, τα προβλήματα των πολιτών, άσχετα του τόπου της καταγωγής τους και της πολιτικής τους τοποθέτησης.

Συμμετείχε εκλεγμένος στις Διοικήσεις Πολιτιστικών συλλόγων : Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Πετρούπολης (4 έτη), Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Πετρούπολης (2 έτη), Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κρητικού Τύπου (Cretan Press) (3 έτη), Κοσμήτορας της Ένωσης Συντακτών Κρητικού Τύπου (cretan press) (3 έτη), Ειδικός Γραμματέας Συλλόγου Μεσσαράς Αττικής (3 έτη), Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων Συνδέσμου Κρητών επιστημόνων (3 έτη) και Συλλόγου Τυμπακίου Αττικής (6 έτη) κ.ά.

Δημιούργησε πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Πετρούπολη, όπου διέμενε, με χιλιάδες κόσμο, από όλο το λεκανοπέδιο, στο θέατρο Πέτρας, στο Άλσος (μπασκέτα) του Αγίου Δημητρίου, στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου κ.ά. Καλεσμένος από τους Συλλόγους Κρητών Αγ. Αναργύρων, Αιγάλεω, Γλυφάδας, Αλίμου, Ηλιούπολης, Ζωγράφου, Μεταμόρφωσης, Περιστερίου, Ιλίου, Καματερού, Χαϊδαρίου, Χολαργού, Δάφνης κ.ά., αλλά και από άλλες ενώσεις-σωματεία και παρευρίσκετο σε εκδηλώσεις τους.

Νέος ακόμα, αν και υπήρξε αξιωματικός της ΕΛΑΣ, συνέχισε Πανεπιστημιακές σπουδές στη Νομική. Σε ηλικία 45 ετών υπέβαλε την παραίτησή του από την ΕΛΑΣ. Έκανε τη δικηγορική του άσκηση και σήμερα με μια πετυχημένη 20ετή καριέρα σαν Δικηγόρος, με βάση την εμπειρία, τη μελέτη, καθώς και την ηθική και επαγγελματική καταξίωση της πρώτης σταδιοδρομίας του.

Το ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο τον τίμησε στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών σαν υποψήφιο Βουλευτή στην περιφέρεια της Β' Αθηνών στις 6 Μαϊου του 2012.

Υπήρξε υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στη Β' Αθηνών (Ιανουάριος 2015) με τον Αντώνη Σαμαρά και είναι μέλος των τομέων Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη και Εργασίας του κόμματος.

Για το Γιάννη Μανιαδάκη ο αγώνας δικαιώνεται και συνεχίζεται με αξιοπιστία, εμπιστοσύνη, γνώση και ικανότητα κοντά στον πολίτη από κάθε μετερίζι που θα ταχθεί